PNL nu confirmă afilierea la grupul parlamentar liberal a deputatului George Adrian Paladi, care a demisionat săptămâna trecută din PSD

0
40

PNL a anunţat, luni, că nu confirmă afilierea la grupul parlamentar liberal a deputatului George Adrian Paladi, care a demisionat săptămâna trecută din PSD şi anunţase că va activa la grupul PNL.

„Vă aducem la cunoştinţă că nu confirmăm adeziunea deputatului George Adrian Paladi la Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor. În acest context, informăm că numărul deputaţilor afiliaţi Grupului parlamentar al PNL rămâne 81. Urmează a se lua act de calitatea de neafiliat a deputatului George Adrian Paladi, dacă nu depune o altă solicitare”, se precizează în adresa transmisă Biroului permanent al Camerei Deputaţilor de liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache.

În 14 martie, George Adrian Paladi a informat Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că începând cu data de 9 martie îşi încetează activitatea în calitate de deputat în grupul parlamentar al PSD şi va activa în cadrul grupului parlamentar al PNL.

Paladi este deputat de Brăila, ales pe listele electorale ale PSD. AGERPRES

Articolul PNL nu confirmă afilierea la grupul parlamentar liberal a deputatului George Adrian Paladi, care a demisionat săptămâna trecută din PSD apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro