Poliția Locală Sector 2, verificări la lucrările de reabilitare a străzilor

0
26

În vederea executării lucrărilor de reabilitare a sistemului rutier  – carosabil și trotuare  – Str. Turnul Eiffel, Administrația Domeniului Public Sector 2 a solicitat și obținut de la Primăria Sector 2 Autorizația de Construire nr.  438/23T/15.11.2021.

Poliția Locală a întreprins verificări în teren care au evidențiat  faptul că lucrările de construcții se află în curs de execuție, iar panourile de identificare a investiției erau afișate la loc vizibil, atât la intersecția Străzii Turnul Eiffel cu Bd. Lacul Tei, cât și la  intersecția acesteia cu Str. Ramuri Tei.

Anterior emiterii autorizației de construire, pentru lucrările în cauză, a fost solicitat și obținut acordul Brigăzii Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române  – Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

La data  verificărilor  s-a constatat faptul că se lucra la montarea bordurilor aferente trotuarelor decopertate, precum și  la așternerea stratului suport în vederea montării pavelelor, perimetrul  de lucru  fiind semnalizat corespunzător.

The post Poliția Locală Sector 2, verificări la lucrările de reabilitare a străzilor appeared first on News Bucuresti.