Ponta: În Franţa sunt pe străzi protestatari; în România avem de-a face cu „foci” care ies la comandă, când se „apasă un buton”

0
43

Victor Ponta a vorbit despre „focile” de la proteste, scrie dcnews.ro.

El spune că, în mare parte, în România, la proteste nu sunt protestatar, ci… foci care acționează la comandă.

„În România, în câteva ore au ieșit oameni în stradă să spună că, la Colectiv, corupția a ucis… Nu avea nicio legătură corupția cu moartea acelor oameni din club. Dar în România, când au murit oameni arși în spitale… n-a mai protestat nimeni.

De ce? Pentru că în Franța, de exemplu, avem protestatari. Probabil și ăia sunt organizați, treaba lor. Noi avem… foci. Cu dresori de foci. Și atunci despre ce vorbim? Poporul român zice: „n-are rost să protestez pentru că protestez degeaba”. De ce? Pentru că nu se întâmplă nimic. Și un alt motiv este pentru că… unii se gândesc să se angajeze la stat sau au pe cineva de angajat la stat și nu vor să se pună rău cu statul”, a zis Victor Ponta la DC News și DC News TV, în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă” cu Răzvan Dumitrescu.

Articolul Ponta: În Franţa sunt pe străzi protestatari; în România avem de-a face cu „foci” care ies la comandă, când se „apasă un buton” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro