Preşedintele PNL Sector 1 îl atacă pe Nicușor Dan: Ca cetăţean nu sunt mulţumit/M-aş fi aşteptat să facă mai mult

0
54

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a declarat că nu este mulţumit, ca cetăţean, de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmând că acesta nu a rezolvat în doi ani de mandat problemele grave cu care Capitala se confruntă.

”Ca cetăţean nu sunt mulţumit. Îi reproşez că într-un termen de doi ani de zile, m-aş fi aşteptat să facă mai mult. Bucureştiul are probleme grave, mă uit la sistemul de termoficare, mă uit la trafic, mă uit la curăţenie, mă uit la situaţia parcurilor. Nu contează dacă sunt mulţumit ca politician, ci ca cetăţean. Vorbesc cu multă lume din Bucureti şi se vede în toate sondajele, bucureştenii sunt foarte dezamăgiţi de ce se întâmplă aici, nu ai cum să nu reacţionezi la asta”, a declarat Sebastian Burduja, la Prima TV.

Sebastian Burduja a afirmat că ”dacă nu ai făcut în primii 2 ani ce trebuia să faci şi dacă nu ai lansat poiecte de anvergură, nu mai poţi să demonstrezi pentru restul mandatului”.

Articolul Preşedintele PNL Sector 1 îl atacă pe Nicușor Dan: Ca cetăţean nu sunt mulţumit/M-aş fi aşteptat să facă mai mult apare prima dată în Ecopolitic.