Sălaj: Profesor de sport din Nuşfalău, acuzat de corupere sexuală

0
143

Un profesor de sport de la o şcoală gimnazială din Nuşfalău este cercetat penal pentru coruperea sexuală a minorilor, el fiind acuzat de părinţii a două eleve că şi-ar fi expus organul sexual în faţa fetelor aflate în vestiar.

‘La data de 26 septembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au fost sesizaţi de către două femei, din comuna Nuşfalău, cu privire la faptul că, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 13,00, în timp ce fiicele acestora, de 12, respectiv 13 ani, se aflau în vestiarul sălii de sport a unei şcoli gimnaziale, profesorul de sport şi-a expus organul genital în faţa acestora. A fost informată instituţia de învăţământ în care îşi desfăşoară activitatea cadrul didactic’, se arată într-o informare de presă transmisă marţi, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru coruperea sexuală a minorilor şi continuă cercetările, sub supravegherea unităţii de parchet competente, în vederea verificării aspectelor sesizate şi administrării întregului probatoriu în cauză. AGERPRES / (AS – autor: Sebastian Olaru, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS