Salonul Nautic Internaţional Bucureşti a început la Hala Laminor; peste 70 de firme expozante

0
62

Salonul Nautic Internaţional Bucureşti – Caravan, Motorhome & Adventure a început, joi, la Hala Laminor, care găzduieşte peste 70 de firme expozante, potrivit edilului Sectorului 3, Robert Negoiţă.

El a scris, joi, pe Facebook, că peste 70 de companii expun ambarcaţiuni, accesorii pentru sporturile nautice, rulote şi autorulote, echipamente de orientare, vestimentaţie şi încălţăminte.

Robert Negoiţă a precizat că la eveniment sunt prezenţi şi reprezentanţii şcolilor de navigaţie, iar ca o premieră sunt expuse o serie de produse fabricate în România.

Ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, Salonul Nautic Internaţional Bucureşti se desfăşoară până pe 2 aprilie. Salonul este susţinut de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Forţele Navale Române, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi de Primăria Sectorului 3.

Potrivit reprezentanţilor autorităţii locale, Hala istorică Laminor a fost achiziţionată de Primăria Sectorului 3. În 2017 a început procesul de restaurare, consolidare, amenajare interioară şi exterioară a halei şi a fost finalizat anul trecut. Imobilul fiind înscris în registrul monumentelor istorice, în procesul de reabilitare s-a păstrat structura metalică originală şi s-au introdus elemente noi, legate de eficienţa energetică (pereţi şi acoperişuri vitrate cu rupere termică) sau de spaţii de depozitare şi parcare (aproximativ 1.500 locuri).

Sursa: AGERPRESS