Sector 3: Înscrierile la creşe se fac în perioada 20-24 iunie

0
244

Înscrierile la creşele din Sectorul 3 pentru anul şcolar 2022-2023 se fac în perioada 20-24 iunie exclusiv online, potrivit unui comunicat al autorităţii locale transmis, joi, AGERPRES.

Pentru înscrierile on-line pe site-ul wwww.dgaspc3.ro, documentele vor fi scanate şi ataşate conform instrucţiunilor din aplicaţie.

Analiza dosarelor de înscriere va fi efectuată pe baza documentelor încărcate în aplicaţia online. Nu vor fi acceptate completări ulterioare transmise pe adresa de e-mail a instituţiei în perioada de înscriere.

În urma avizării şi aprobării dosarelor de înscriere de către conducerea DGASPC Sector 3, părinţii/reprezentanţii legali au obligativitatea de a semna contractul de servicii care reglementează atât drepturile şi obligaţiile furnizorului de servicii, cât şi pe cele ale beneficiarului, urmând să depună adeverinţă medicală conform căreia copilul este clinic sănătos şi poate intra în colectivitate şi fişa de vaccinări a celui mic. Avizul epidemiologic trebuie eliberat de medicul de familie al copilului cu maximum cinci zile înainte de a începe frecventarea unităţii.

Sursa: AGERPRESS