Sibiu: Poliţia caută un bărbat de 73 de ani care a fugit de la Unitatea Primiri Urgenţe

0
195

Poliţiştii sibieni caută un bărbat de 73 de ani care a plecat voluntar de la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu într-o direcţie necunoscută, fără a reveni la domiciliu.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze 112, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ) Sibiu.

Potrivit sursei citate, miercuri, în jurul orei 14,00, o femeie a sesizat în scris Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu – Compartimentul Urmăriri cu privire la faptul că soţul său, Iosif Dobra, în vârstă de 73 de ani, domiciliat fără forme legale în Slimnic, a plecat din incinta Spitalului Clinic Judeţean Sibiu – Unitatea Primiri Urgenţe într-o direcţie necunoscută, fără a reveni la domiciliu.

Acesta are o înălţime de 165 cm, greutate 65 de kg, constituţia slabă, ten alb, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui.

La data plecării purta o bluză multicoloră cu dungi, vestă neagră din material textil, maiou alb, pantalon negru din material tercot, şosete negre şi sandale maro.

Semne particulare: prezintă pete de culoare roşie la nivelul pomeţilor şi nasului, iar degetele mâinilor sunt deformate, suferind de poliartrită.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă – 112.

Sursa: AGERPRESS