Sibiu: SCJU a suplimentat la 58 numărul de paturi pentru pacienţii cu COVID-19

0
488

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu a informat, vineri, că a suplimentat cu 10 numărul de paturi pentru pacienţii cu COVID-19, astfel că dispune în prezent de 58 de astfel de locuri, dintre care 18 sunt în secţia ATI.

‘Vă informăm că, în contextul evoluţiei actuale a pandemiei de COVID -19, SCJU Sibiu a suplimentat cu 10 numărul de paturi pentru internarea pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 a căror stare necesită spitalizare. Spitalul a primit în acest sens avizul DSP Sibiu. Astfel, în prezent, SCJU Sibiu dispune pe secţii de un total de 58 de paturi pentru pacienţii COVID, precum şi un total de 18 paturi ATI – COVID. Precizăm că evoluţia numărului de cazuri este monitorizată cu atenţie în vederea adaptării structurilor de asistenţă COVID la contextul epidemiologic’, se menţionează într-o informare transmisă de purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Decebal Todiriţă.

Conform ultimei raportări transmise joi de Prefectura Sibiu, în judeţ erau internaţi 136 de pacienţi infectaţi cu COVID-19, dintre care 18 în secţii ATI. Potrivit sursei citate, joi dimineaţă erau înregistrate în judeţ un număr de 456 de cazuri de persoane infectate, dintre care 72 confirmate în ziua precedentă.

La nivelul municipiului Sibiu, incidenţa în ultimele 14 zile se situa la 1,43 la mie, cu 243 de cazuri confirmate.

Sursa: AGERPRESS