Sibiu: Un hoţ care a furat un scuter şi a încercat să dea o spargere la un hotel, prins cu ajutorul camerelor de supraveghere

0
207

Jandarmii l-au prins cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere pe un hoţ care a furat un scuter electric şi a încercat să spargă un hotel în municipiul Sibiu, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

‘În data de 15 august, în jurul orei 18.40, echipajul de jandarmerie aflat în misiunea de menţinere a ordinii şi liniştii publice a fost direcţionat de către Centrul Operaţional al IPJ Sibiu pe strada Avram Iancu, în urma unui apel prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, la sesizarea unui bărbat cu privire la un posibil furt. Acesta a relatat faptul că şi-a parcat scuterul electric în jurul orei 17.50 şi după aproximativ o oră nu l-a mai văzut în parcare. Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului şi au identificat persoana în cauză cu ajutorul unei camere de luat vederi din apropiere. (…) Jandarmii sibieni au depistat persoana în cauză pe strada Rusciorului, un bărbat în vârstă 58 de ani din Sibiu’, se arată în comunicatul Jandarmeriei sibiene.

Potrivit sursei citate, echipajul de jandarmi a fost sesizat duminică seara din nou de Centrul Operaţional al Inspectoratului de Poliţie cu privire la faptul că o persoană ar fi încercat să fure bunuri dintr-un hotel de pe strada Nicolae Teclu din Sibiu, dar nu a reuşit şi a fugit lăsând în parcare un scuter electric.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că este vorba despre aceeaşi persoană, motiv pentru care jandarmii au solicitat sprijinul reprezentaţilor Poliţiei Locale, care au verificat camerele de luat vederi publice şi au îndrumat echipajul înspre zona unde a fost identificat bărbatul. Jandarmii sibieni au depistat persoana în cauză pe strada Rusciorului, un bărbat în vârstă 58 de ani din Sibiu.

Sursa: AGERPRESS