Teleorman: Profanatorii de morminte la care au avut loc percheziţii furau bunuri din cavouri

0
87

Poliţiştii au găsit bijuterii şi bani la percheziţiile efectuate în urmă cu două zile la profanatori de morminte, din cercetări rezultând că făptaşii au spart cavouri în cinci localităţi din judeţ, informează, joi, IPJ Teleorman.

‘În urma percheziţiilor efectuate şi activităţilor procedurale desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz, s-au stabilit următoarele: persoanele bănuite, prin forţarea uşilor de acces ale cavourilor, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bunuri. De asemenea, persoanele bănuite ar fi săvârşit 24 de fapte, în 5 localităţi, din judeţul Teleorman. La locuinţele persoanelor bănuite, au fost descoperite bijuterii şi bani’, precizează IPJ Teleorman.

Bunurile furate în urma săvârşirii infracţiunilor ar fi fost valorificate în municipiul Bucureşti.

Cele cinci persoane bănuite au fost prezentate instanţei de judecată, care a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de acestea, pentru 30 de zile.

‘Reamintim că, la data de 25 ianuarie 2022, poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Teleorman şi Giurgiu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Videle, au efectuat 5 percheziţii, în judeţul Giurgiu şi în municipiul Bucureşti. În activităţi, au fost angrenaţi poliţiştii de investigaţii criminale, de ordine şi siguranţă publică şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Teleorman şi Giurgiu’, mai informează IPJ Teleorman. AGERPRES / (AS – autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS