Timiş: Cetăţean turc, arestat după ce a înjunghiat doi conaţionali într-o parcare de tiruri

0
245

Un cetăţean turc a fost arestat preventiv, joi, pentru tentativă de omor calificat, după ce în seara zilei precedente i-a înjunghiat cu un briceag pe doi conaţionali, într-o parcare de tiruri din Timişoara, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

‘În fapt, s-a reţinut că la data de 17.08.2022, în jurul orei 21,00, în timp ce se aflau în parcarea de tiruri din Vama Pitt, situată pe Calea Torontalului, km 6, Timişoara, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, inculpatul K.K. ar fi lovit de mai multe ori persoana vătămată S.S. cu un cuţit tip briceag, cauzându-i leziuni traumatice care i-au pus viaţa în primejdie şi care necesită pentru vindecare 25 de zile de îngrijiri medicale şi imediat, în aceeaşi împrejurare, ar fi agresat şi persoana vătămată Y.A., aplicându-i şi acesteia lovituri cu cuţitul tip briceag, vizând zone vitale ale corpului şi cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 15 zile de îngrijiri medicale. Atât inculpatul, cât şi cele două persoane vătămate sunt cetăţeni turci’, precizează comunicatul transmis de procurori.

Cetăţeanul turc inculpat a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a dispus arestarea preventivă.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, mai menţionează comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. AGERPRES / (AS – autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS