Tulcea: AEP a anunţat rezultatele referendumului de la IC Brătianu; 300 de voturi din 327 pentru demiterea primarului

0
205

Un număr 300 din cei 327 de participanţi la referendumul organizat duminică în comuna tulceană IC Brătianu au votat pentru demiterea actualului primar, Alexe Iordan, reprezentant al PNL, a anunţat luni Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), pe site-ul propriu.

Din cele 327 de voturi valabil exprimate, 11 au fost declarate nule, iar celelalte şase – în favoarea actualului primar.

Până la organizarea alegerilor locale, comuna IC Brătianu, care nu are un viceprimar, va fi condusă de un consilier local care va fi ales în următoarea şedinţă în plen a legislativului comunal, potrivit subprefectului judeţului Tulcea, Nicolae Topoleanu.

‘După validarea rezultatelor referendumului de către Biroul Electoral Judeţean, se vor organiza alegerile locale. Până atunci, comuna va fi condusă de un consilier locale ales de forul legislativ a unităţii administrativ-teritoriale. Aşteptăm hotărârea Consiliului local şi vom proceda la îndeplinirea tuturor formalităţilor legale care decurg din aceasta’, a menţionat subprefectul judeţului Tulcea.

În comuna tulceană IC Brătianu, 931 de persoane au fost aşteptate duminică la referendum.

Sursa: AGERPRESS