UPDATE 1 Florin Cîţu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al PNL

0
103

Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL).

‘Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal’, a declarat Cîţu.

Întrebat dacă va demisiona şi din funcţia de preşedinte al Senatului, el a răspuns: ‘Acolo sunt alte discuţii, vom vedea ce se va întâmpla şi acolo’.

Florin Cîţu a adăugat că, pentru el, coaliţia PNL – PSD nu a fost un lucru natural, a fost un ‘lucru greu de digerat’.

‘Este adevărat, niciodată nu am fost confortabil cu acest compromis pe care l-am făcut cu PSD, nu este un secret, pentru că întotdeauna am crezut că măsurile propuse, multe dintre ele au fost aprobate, vor avea un efect de bumerang. Din păcate am avut dreptate’, a spus Cîţu.

Acesta a amintit că convocat pentru sâmbătă Biroul Executiv al formaţiunii.

‘Astăzi n-am avut şansa să vorbesc cu colegii mei. Din păcate, nu au vrut să participe la singura şedinţă convocată statutar (…) celelalte sunt nestatutare şi e păcat că Partidul Naţional Liberal, un partid la guvernare, arată astăzi că nu respectă statutul şi merge mai departe cu acest eveniment’, a afirmat Cîţu.

Sursa: AGERPRESS