UPDATE Alba: Doi motociclişti, din care unul străin, răniţi în accidente produse pe Transalpina

0
237

Doi motociclişti, din care unul străin, au fost răniţi grav joi în accidente diferite produse pe DN 67C – Transalpina, pentru unul dintre aceştia fiind solicitat elicopterul SMURD de la Târgu Mureş.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, un cetăţean străin, motociclist, a fost implicat într-un accident rutier în zona Şugag. Acesta a intrat în coliziune cu un cap de pod, fiind rănit grav.

Un al doilea accident a avut loc pe raza localităţii Căpâlna, între o motocicletă şi un camion încărcat cu lemne, fiind solicitaţi pompierii militari din Sebeş pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor PSI.

Potrivit IPJ Alba, din cercetări a reieşit că un bărbat de 66 de ani, din comuna Baia de Criş, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea o motocicletă a intrat în coliziune cu un camion, condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Şugag, judeţul Alba.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale grave şi a fost preluat de către un elicopter SMURD, care l-a transportat la spitalul din Târgu Mureş.

O altă persoană care s-a aflat pe motocicletă, în calitate de pasager, a primit îngrijiri la faţa locului, fără a fi transportată la spital, a precizat IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Alba a precizat că, din cauza accidentului, traficul rutier a fost blocat pe DN 67 C, în zona respectivă.

Sursa: AGERPRESS