Vâlcea: Autorităţile din Râmnic vor organiza Revelion în stradă; accesul va fi permis doar cu certificat verde

0
354

Râmnicu Vâlcea, 25 nov /Agerpres – Primăria municipiului reşedinţă a anunţat joi că de Ziua Naţională a României va da startul sărbătorilor de iarnă prin două concerte şi un foc de artificii în centrul oraşului, evenimentele pregătite pentru luna viitoare şi grupate sub genericul ‘Decembrie Magic’ urmând să se încheie în noaptea dintre ani cu un Revelion în stradă.

‘Debutul acestor manifestări va fi făcut de spectacolul ‘La Mulţi Ani, România’ dedicat Zilei Naţionale şi programat în data de 1 Decembrie, cu începere de la ora 18.00. Evenimentul va debuta cu aprinderea iluminatului festiv în spaţiul public central al oraşului, deschiderea oficială a Târgului ‘Decembrie Magic’, iar pe scenă va urca ansamblul ‘Angel Voices’, coordonat de prof. Camelia Clavac, urmat, de la ora 19.00, de un concert de muzică populară şi patriotică susţinut de Adina Roşca (artist, realizator şi prezentator de emisiuni la radio şi televiziune) şi Cătălin Doinaş. Seara va fi încheiată de un foc de artificii programat în jurul orei 20.30′, se arată în comunicatul de presă transmis de municipalitatea râmniceană.

Edilii din Râmnicu Vâlcea au precizat că au pregătit spectacole în centrul municipiului şi pentru ajunul lui Moş Nicolae, când vor fi aprinse şi luminiţele în bradul de Crăciun, dar şi în preajma sărbătorii Naşterii Domnului, în seara de 23 decembrie fiind anunţat un concert de 100 de minute al solistei din Republica Moldova Iuliana Beregoi.

În ultima zi a anului, râmnicenii sunt invitaţi să petreacă, începând cu ora 22,00, Revelionul în stradă, alături de ansamblul ‘Angel Voices’, trupa ‘Noaptea târziu’ şi Dee Jay Cristi.

Autorităţile din Râmnic au anunţat că accesul la concertele pregătite pentru trecerea în noul an se va face numai în baza certificatului verde.

‘În conformitate cu reglementările în vigoare, în faţa scenei din Scuarul Mircea cel Bătrân va fi delimitat un spaţiu destinat publicului în care vor avea acces doar persoanele care prezintă un certificat verde ce atestă vaccinarea cu schema completă anti-SARS-CoV-2 în urmă cu minim 10 zile sau faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi doar în limita a 4 mp pentru fiecare spectator’, se mai arată în comunicatul autorităţilor publice locale din Râmnic. AGERPRES / (AS- autor: Ramona Dincă, editor: Antonia Niţă)

Sursa: AGERPRESS