Vâlcea: Complexul de Servicii Comunitare destinat copiilor cu probeleme speciale, reabilitat cu 1,6 milioane euro

0
676

Complexul de Servicii Comunitare din Râmnicu Vâlcea, destinat copiilor cu nevoi speciale, a fost reabilitat printr-o investiţie de aproximativ 1,6 milioane de euro din fonduri europene şi a fost inaugurat miercuri, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Complexul funcţionează în subordinea DGASPC Vâlcea şi este destinat, în principal, furnizării de servicii sociale de îngrijire şi recuperare medicală pentru copiii cu dizabilităţi.

‘Aproximativ 1,6 milioane de euro, fonduri europene, au fost investite într-un spaţiu modern, de care vor beneficia, anual, peste 200 de copii cu probleme speciale din judeţul Vâlcea. Prin finalizarea acestui obiectiv de investiţii, vom putea oferi condiţiile de care aceştia au nevoie, fiind un pas important pentru creşterea calităţii serviciilor de asistenţă socială’, a spus Rădulescu.

Preşedintele CJ Vâlcea a menţionat că în ultimii doi ani, din fonduri europene sau din bugetul propriu, instituţia a mai reabilitat şi modernizat alte trei clădiri construite înainte de 1990, respectiv cele în care funcţionează Şcoala Populară de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea (reabilitată complet în 2019), Căminul de la Măciuca (modernizat în 2020), Policlinica cu Plată (reabilitată anul acesta).

Sursa: AGERPRESS