Vâlcea: Trei persoane implicate într-un accident rutier, salvate de membrii lotului sportiv al ISU

0
294

Trei persoane implicate miercuri dimineaţa într-un accident rutier produs la intrarea dinspre Drăgăşani în municipiul reşedinţă au fost salvate de membrii lotului sportiv al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, care trecea prin zonă în drum spre o competiţie, au anunţat reprezentanţii instituţiei vâlcene.

‘În urma accidentului, cei trei ocupanţi ai autoturismului au multiple leziuni, aceştia fiind scoşi din autoturismul răsturnat de către membrii lotului sportiv al ISU Vâlcea care se aflau în zonă, în drum spre o competiţie la care urmau să ia parte. Ocupanţii autoturismului au fost predaţi echipajelor SAJ, pentru a fi transportaţi la UPU Vâlcea unde vor primi îngrijiri suplimentare’, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că în accident au fost implicate două autoturisme, care s-au ciocnit pe DN 64, în final, la spital ajungând două dintre persoanele implicate în accident.

‘Din primele verificări efectuate, se pare că ar fi vorba de o coliziune între două autoturisme pe DN 64, în localitatea Râureni, unul dintre acestea răsturnându-se. În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale’, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

În zonă, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs evenimentul, însă traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale.

Sursa: AGERPRESS