Vaslui: Incendiu puternic la o locuinţă din Zorleni; pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere

0
27

Un incendiu puternic a izbucnit, în noapte de luni spre marţi, la o locuinţă din comuna Zorleni, la faţa locului fiind trimise trei autospeciale de stingere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, persoana care a anunţat incendiul la numărul de urgenţă 112 a declarat că este posibil ca în locuinţă să fi fost surprinse două persoane, lucru care nu s-a confirmat ulterior.

‘La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul a două camere şi exista pericolul de propagare la întreaga locuinţă, precum şi la o anexă. În urma recunoaşterii s-a constatat că nu se confirmă existenţa victimelor. După aproximativ o oră şi jumătate, incendiul a fost lichidat. Au fost distruse două camere şi o bucătărie, precum şi toate bunurile aflate în interiorul acestora’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Incendiul s-a produs din cauza unei sobe care a fost lăsată nesupravegheată. Conform datelor oferite de pompieri, proprietarul a făcut focul într-o sobă fără acumulare de căldură, după care a plecat de acasă. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Karina Olteanu)

Sursa: AGERPRESS