Vrancea: Bărbat fără adăpost, decedat într-un incendiu la Ţifeşti

0
60

Un bărbat fără adăpost, care locuia fără forme legale pe raza comunei Ţifeşti, a fost găsit decedat, marţi, într-o locuinţă din localitate, cu urme de arsură termică pe corp, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

‘La ora 13.50 SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană inconştientă, cu arsură termică, în localitatea Ţifesti. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ tip B2 cu asistent medical. Colegii au identificat un bărbat de 45 ani, fără semne vitale cu leziuni produse prin arsură termică incompatibile cu viaţa’, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Potrivit autorităţilor din localitate, incendiul nu a afectat restul casei, ci doar camera în care a fost găsit bărbatul.

‘Bărbatul locuia fără forme legale pe teritoriul comunei noastre de aproape 25 de ani. Lucra ocazional, pe unde găsea. Stătea într-o casă de pe raza comunei, cu acordul familiei respective. Proprietara ar fi fost cea care l-a găsit pe bărbat şi ar fi sunat la 112. Incendiul nu a afectat casa, s-a manifestat doar în interiorul încăperii unde a fost găsit bărbatul, pornit cel mai probabil de la o motocoasă, care a fost găsită în apropierea bărbatului decedat’, a declarat, pentru AGERPRES, primarul comunei Ţifeşti, Gabriel Postolache.

Cazul a fost preluat de echipa de Medicină Legală, autopsia urmând să stabilească cauza exactă a decesului. AGERPRES / (A, AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Karina Olteanu)

Sursa: AGERPRESS