Vrancea: Şaisprezece copii şi adolescenţi infectaţi cu virusul SARS-CoV02 în judeţ; trei sunt internaţi în spital

0
589

Şaisprezece copii şi adolescenţi sunt infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 în judeţul Vrancea la acest moment, trei dintre aceştia necesitând spitalizare, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.

‘În prezent, trei minori sunt internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) ‘Sf. Pantelimon’ din Focşani ca urmare a infectării cu virusul SARS-COV-2, iar alţi 13 sunt în izolare la domiciliu, după ce au fost testaţi pozitiv’, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DSP Vrancea, Silviu Stanciu.

Potrivit sursei citate, săptămâna trecută a decedat un minor în vârstă de 17 ani, care era internat în secţia de Pediatrie a SJU Focşani. Acesta nu era vaccinat şi prezenta comorbidităţi.

Joi, în Vrancea se înregistrau peste 250 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 94 de persoane spitalizate, opt pe secţia de Terapie Intensivă.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, 10.191 de vrânceni care au contractat virusul SARS-CoV-2 s-au vindecat, iar alte 521 de persoane au decedat. Un deces al unui bărbat de 53 de ani, din Tâmboeşti, nevaccinat, care era internat la ATI, a fost raportat în ultimele 24 de ore. AGERPRES / (A, AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS