Vrancea: Tânăr din Constanţa carantinat la domiciliu, depistat la Adjud cu substanţe psihotrope asupra sa

0
14

Un tânăr de 22 de ani, din Constanţa, care se afla în carantină la domiciliu, a fost depistat de poliţişti în trafic, la Adjud, având asupra sa un plic cu substanţe psihotrope, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

‘Ieri, 20 aprilie, în jurul orei 13,00, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud, în timp ce desfăşura activităţi pe strada Republicii, a observat un autoturism staţionat, la volanul căruia se afla, într-o poziţie nefirească, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din judeţul Constanţa. În urma efectuării controlului autoturismului, poliţiştii au descoperit trei plicuri din plastic, unul dintre acestea conţinând substanţe susceptibile a avea efect psihotrop’, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta figura ca persoană aflată în carantină, începând cu data de 17 aprilie.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, care a fost înaintat structurii competente, iar substanţele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, tânărul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 55/2020, cu amendă în cuantum de 1.000 lei. AGERPRES / (AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Karina Olteanu)

Sursa: AGERPRESS