Acasă55Senatul anunţă licitaţie pentru reabilitarea platformelor exterioare; valoare estimată de până la...

Senatul anunţă licitaţie pentru reabilitarea platformelor exterioare; valoare estimată de până la 6,5 milioane lei

Senatul României anunţă pe SICAP licitaţie pentru lucrări de reabilitare a platformelor exterioare ale imobilului, la o valoare totală estimată de 6.506.449 lei.

Contractul vizează execuţia lucrărilor de reabilitare a platformelor exterioare ale imobilului Palatul Parlamentului, elaborarea documentaţiei tehnice de proiectare faza PTE şi asigurarea asistenţei tehnice din partea proiectantului pentru zonele aflate în administrarea Senatului României.

Ofertanţii vor trebui să facă dovada executării, în ultimii 5 ani, a unor lucrări de reparaţii capitale sau reparaţii curente aferente drumurilor şi platformelor pentru circulaţie rutieră, în valoare cumulată de minimum 4.000.000 lei, fără TVA, la nivelul a maximum două contracte.

Licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată. Termen pentru primirea ofertelor: 29 iulie. Criteriul de atribuire: preţul cel mai scăzut.

Conform caietului de sarcini, obiectul achiziţiei îl reprezintă atribuirea unui acord cadru pe o perioadă de patru ani pentru execuţia lucrărilor de reabilitare a platformelor exterioare ale imobilului Palatul Parlamentului.

‘În urma degradărilor majore apărute la stratul superior a zonei carosabile, a trotuarelor, a parcărilor şi a infiltraţiilor ce se produc în construcţiile subterane ce adăpostesc diferite funcţiuni tehnice, precum şi a pericolelor ce decurg de aici, se impune execuţia lucrărilor de intervenţie pentru reabilitarea platformelor exterioare ale imobilului Palatul Parlamentului. Lucrările de intervenţii pentru reabilitarea platformelor exterioare trebuie să aibă în vedere următoarele: îmbunătăţirea generală a calităţii carosabilului, aleilor, parcărilor şi a trotuarelor (rezistenţă mecanică sporită, calităţi hidrofuge, rezistenţă la murdărie, durabilitate, uniformitate coloristică); îmbunătăţirea esteticii platformelor; reducerea cheltuielilor ulterioare de întreţinere a carosabilului, aleilor, parcărilor şi a trotuarelor’, prevede anunţul.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks