Termeni si conditii

 1. Informatii despre site
  Site-ul web pressonline.ro este proprietatea Asociatie Global Inclusion, cu sediul in România, Codul de înregistrare fiscală (CIF): 22937118, numit pe parcursul acestor termeni si conditii pressonline.ro / Contact:
  email: redactie[at] pressonline.ro
 2. pressonline.ro este un portal web de stiri online cu informatii si analize preluate sau cu un conținut propriu
 3. Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul pressonline.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea pressonline.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Adaugare comentariu” devin proprietatea pressonline.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul pressonline.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

 • Puteti folosi continutul pressonline.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea pressonline.ro:
 1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al pressonline.ro asupra continutului;
  modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
  c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.
 2. Este interzisa orice utilizare a continutului pressonline.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email redactie[at] pressonline.ro
 3. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul pressonline.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la redactie[at] pressonline.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor pressonline.ro.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.
 4. Schimbari ale site-ului
  ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, pressonline.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.
 5. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti Anumite parti ale continutului publicat pe pressonline.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care pressonline.ro are relatii de colaborare sau contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului pressonline.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. pressonline.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, pressonline.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.
 6. Aprobarea comentariilor pressonline.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de pressonline.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma pressonline.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre angajatii sau voluntarii pressonline.ro.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii pressonline.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea pressonline.ro, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.