AcasăStiri generaleNeamţ: Copil în vârstă de 3 ani, accidentat mortal la Răuceşti

Neamţ: Copil în vârstă de 3 ani, accidentat mortal la Răuceşti

Un copil în vârstă de 3 ani a fost accidentat mortal, marţi, pe o stradă din localitatea Răuceşti din judeţul Neamţ, de un şofer în vârstă de 46 de ani, din localitate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Moşu, a declarat că accidentul s-ar fi produs după ce copilul a ieşit în stradă, în faţa maşinii.

‘Din primele cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 46 de ani, din Răuceşti, conducea un autoturism pe strada Hotar, a surprins şi accidentat un minor, în vârstă de 3 ani, din aceeaşi localitate, care ar fi pătruns pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea minorului, care a fost preluat şi transportat la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate, însă, în urma leziunilor suferite, a survenit decesul acestuia’, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks