AcasăStiri generaleBistriţa-Năsăud: Droguri găsite asupra unui tânăr de 21 ani, într-un local public...

Bistriţa-Năsăud: Droguri găsite asupra unui tânăr de 21 ani, într-un local public din Beclean

Un tânăr de 21 de ani din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, este cercetat penal după ce poliţiştii au găsit asupra lui droguri şi bani cu urme de substanţe interzise, potrivit buletinului de presă remis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Acţiunea poliţiştilor a avut loc miercuri seara, într-un bar din localitate.

‘Într-un local public din Beclean, poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani, din Figa (localitate componentă a oraşului Beclean – n.r.), care avea asupra lui substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Totodată, în urma controlului autovehiculului utilizat de către acesta, poliţiştii au descoperit plicuri şi obiecte cu urme de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Au fost ridicate în vederea analizării şi continuării cercetărilor 3 plicuri, dintre care unul care conţine o substanţă alb-cristalină, iar celelalte două cu urme ale unei substanţe de culoare albă, susceptibile a avea efecte psihoactive. De asemenea, asupra celui în cauză, poliţiştii au mai descoperit bancnote care aveau urme de astfel de substanţe. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosarul fiind înaintat structurii competente’, se arată în comunicatul Poliţiei.

Probleme penale din cauza drogurilor are şi un tânăr de 22 de ani din municipiul Bistriţa, care, tot în cursul zilei de miercuri, a fost depistat de poliţişti conducând pe DN 17C, prin localitatea Dumitra, fără să deţină permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa canabis şi va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks