AcasăStiri generaleArgeş: Coliziune între un autoturism şi o autospecială de poliţie pe o...

Argeş: Coliziune între un autoturism şi o autospecială de poliţie pe o stradă din Piteşti; nu s-au înregistrat victime

Un autoturism care a virat pe contrasens a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie, luni, pe o stradă din municipiul Piteşti, evenimentul rutier soldându-se doar cu pagube materiale.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, în autospeciala implicată în evenimentul rutier se afla un echipaj de la Secţia de Poliţie Rurală Drăganu.

‘Din primele verificări, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că un bărbat de 69 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Depozitelor din Piteşti, din direcţia Podul Viilor spre Bascov, ar fi schimbat direcţia de deplasare prin efectuarea unui viraj spre stânga, cu pătrunderea pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un echipaj de poliţie, inscripţionat’, precizează IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii rutieri îi audiază pe şoferi şi efectuează verificările specifice evenimentelor rutiere, urmând să fie aplicate sancţiunile care se impun ca urmare a încălcării normelor rutiere. AGERPRES / (AS – autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks