AcasăStiri generaleVâlcea: Femeie de 70 de ani, accidentată mortal la tăiat de lemne

Vâlcea: Femeie de 70 de ani, accidentată mortal la tăiat de lemne

O bătrână din comuna Oteşani a decedat marţi dimineaţa după ce a fost lovită de creanga unui arbore, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, femeia s-a accidentat în timp ce se afla într-o pădure, la tăiat de lemne, paramedicii ajunşi la faţa locului nemaiputând face nimic pentru a o salva.

‘În această dimineaţă (marţi – n.r.), salvatorii din cadru ISU Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru îngrijirea unei persoane accidentată în pădure, la tăiat de lemne, în localitatea Oteşani, sat Cuceşti. Persoana în cauză, o femeie de circa 70 de ani, a fost lovită de creanga unui arbore. Din păcate, leziunile suferite în urma loviturii au fost incompatibile cu viaţa, decesul persoanei fiind declarat în scurt timp de către medicul de la ambulanţă, sosit la faţa locului’, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Pentru salvarea bătrânei, în zonă au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenţie a ISU şi un echipaj al Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Oteşani.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks