AcasăStiri generaleBotoşani: Două persoane rănite după ce un autoturism s-a izbit de un...

Botoşani: Două persoane rănite după ce un autoturism s-a izbit de un copac

Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite în urma unui accident rutier produs, joi, în apropierea Staţiunii de Cercetare Popăuţi din judeţul Botoşani, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit acestora, autoturismul în care se aflau cele două persoane, ambele în vârstă de 50 de ani, s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, femeia, pasageră pe scaunul din dreapta şoferului, a rămas încarcerată.

La faţa locului au ajuns trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

‘După ce echipajul SMURD a stabilizat victima, pompierii au extras-o din autoturism, tăind portierele şi stâlpul de susţinere. Aceasta era conştientă şi va fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Soţul acesteia a fost preluat de echipajul SAJ. Şi acesta era conştient’, au precizat oficialii ISU Botoşani.

Pompierii au acţionat şi pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks