AcasăStiri generaleActriţele Lavi Inbar şi Lucy Martin completează lista invitaţilor la Comic Con...

Actriţele Lavi Inbar şi Lucy Martin completează lista invitaţilor la Comic Con Bucureşti

Două actriţe de la Hollywood se alături line-up-ului invitaţilor ediţiei din acest an a Comic Con Bucureşti, respectiv Lavi Inbar, cunoscută pentru rolurile Eve din ‘Lucifer’ sau Sheba din ‘Prison Break’, şi Lucy Martin, interpreta lui Ingrid din ‘Vikings’.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES, Comic Con de la Bucureşti va avea loc la Romexpo în perioada 26 – 28 august.

Lavi Inbar şi-a făcut debutul în teatrele din New York la doar 17 ani. Actriţa a reuşit să obţină curând şi câteva apariţii episodice în seriale precum ‘Criminal Minds’, ‘Entourage’ sau ‘CSI: Miami’. În 2016 s-a alăturat distribuţiei seriei ‘Prison Break’ în rolul lui Sheba, iar începând cu sezonul al patrulea, a interpretat-o pe Eve în ‘Lucifer’.

De origine britanică, Lucy Martin şi-a făcut debutul pe micul ecran în 2017, odată cu producţia ‘Riviera’. Ulterior, actriţa a primit rolul lui Ingrid în ‘Vikings’. Lucy s-a remarcat şi în domeniul muzical, graţie vocii sale de mezzosoprană şi a talentului de a cânta la pian. Mai mult, actriţa este şi o bună dansatoare de balet, swing şi alte stiluri muzicale contemporane.

Fanii vor avea ocazia să se fotografieze, să obţină un autograf sau să interacţioneze cu cele două actriţe în perioada 26-28 august la Romexpo.

Cele două actriţă se alătură celorlalţi actori invitaţi anul acesta la Comic Con: Kevin McNally, Graham McTavish, Ross Marquand, Simon Merrells şi Clive Standen.

Din păcate, Sebastian Roche (‘Supernatural’, ‘The Originals’) a fost nevoit să îşi amâne prezenţa la Comic Con din cauza unui proiect nou al cărui start se suprapune cu evenimentul de la Bucureşti. Sebastian Roche le-a cerut scuze fanilor din România şi le-a promis că se va întâlni cu ei la ediţia de anul viitor, precizează organizatorii.

Pe lângă întâlnirile cu actorii invitaţi, vizitatorii vor mai putea explora zona de gaming, Aleea Artiştilor, zona de târg, zona de board games, cosplay sau zona de street food.

Harta, programul şi activităţile pot fi consultate pe site-ul oficial www.comic-con.ro.

Biletele sunt disponibile pe http://comic-con.ro/tickets/.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks