AcasăStiri generaleSibiu: Un bărbat care a ameninţat doi poliţişti cu moartea, la Netuş,...

Sibiu: Un bărbat care a ameninţat doi poliţişti cu moartea, la Netuş, arestat pentru 30 de zile

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din satul Netuş, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru ultraj, după ce acesta împreună cu un alt bărbat au ameninţat cu moartea doi poliţişti, în urmă cu o săptămână, informează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

‘La data de 23.08.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, reţinerea şi apoi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană de sex masculin, în vârstă de 48 de ani, care locuieşte pe raza localităţii Netuş, comuna Iacobeni, judeţul Sibiu, pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj prin ameninţare. (…) În cursul zilei de astăzi, la propunerea procurorului de caz, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Agnita a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a inculpatului în vârstă de 48 de ani’, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, bărbatul arestat, împreună cu un altul cercetat sub control judiciar, au ameninţat miercuri, 17 august, doi poliţişti în satul Netuş. Ameninţările au fost atât verbale, cât şi cu pietre şi o lopată, susţin cei de la IPJ Sibiu.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks