Acasă55Braşov: Încă un ales USR părăseşte filiala; a treia demisie din CL...

Braşov: Încă un ales USR părăseşte filiala; a treia demisie din CL al municipiului reşedinţă de la începutul mandatului

Încă un ales din partea USR, Alexandru Roşu, a demisionat, miercuri, din funcţia de consilier local, fiind al treilea consilier care a renunţat la mandat şi a părăsit partidul în această legislatură.

Conform unui comunicat remis de USR Braşov, decizia lui Roşu ‘are la bază motive personale şi profesionale’.

‘În întreaga sa activitate politică, atât ca membru USR PLUS Braşov, cât şi în calitate de consilier şi de preşedinte de şedinţă al Consiliului Local, Alexandru Roşu a dat dovadă de profesionalism, colegialitate, corectitudine, obiectivitate şi principii solide. Deşi demisia sa este o pierdere pentru USR PLUS Braşov, avem toată înţelegerea pentru situaţiile individuale care cer o reevaluare a priorităţilor. Îi mulţumim pentru toată munca depusă în ultimii ani, pentru contribuţia sa la viaţa politică şi administrativă a Braşovului şi îi urăm succes mai departe în viaţa personală şi profesională’, se arată în comunicatul USR Braşov.

Demisia avocatului Alexandru Roşu din forul local braşovean vine la aproximativ o lună după cea a unui alt consilier braşovean, Andrei Oniga. Tot în urmă cu o aproximativ o lună, deputatul Tudor Benga, unul dintre cei mai vechi membri ai USR Braşov, şi-a anunţat demisia din partid, acuzând ‘o atmosferă toxică’ în interiorul acestuia. Şirul demisiilor aleşilor USR a început în urmă cu un an, cu Nelu Corbu, care a fost pe primul loc pe lista partidului pentru CL Braşov şi, după accederea în forul local, liderul consilierilor USR.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks