AcasăStiri generaleGiurgiu: Cercetări pentru vătămare corporală din culpă după ce un tir s-a...

Giurgiu: Cercetări pentru vătămare corporală din culpă după ce un tir s-a răsturnat pe DN 6

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă după cei doi bărbaţi din Plopeni, judeţul Prahova, au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că autotrenul în care se aflau s-a răsturnat joi în afara părţii carosabile, pe DN 6, lângă localitatea Stâlpu.

‘ În această seară, poliţiştii oraşului Mihăileşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 6, în afara localităţii Stâlpu, judeţul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autotren care s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, un bărbat de 33 de ani şi a unui pasager, de 34 de ani, ambii din localitatea Plopeni, judeţul Prahova. Aceştia au refuzat transportarea la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale’, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Giurgiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES( AS- Camelia Bigan, editor: Antonia Niţă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks