AcasăStiri generaleIalomiţa: Un şofer implicat în accidentul din 29 iunie, soldat cu cinci...

Ialomiţa: Un şofer implicat în accidentul din 29 iunie, soldat cu cinci morţi şi patru răniţi, a fost reţinut

Un şofer implicat în accidentul produs pe 29 iunie în zona localităţii Sineşti, soldat cu cinci morţi şi patru răniţi, a fost reţinut marţi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa.

‘Urmare a accidentului produs în data de 29 iunie, pe DN 2, în afara comunei Sineşti, soldat cu decesul a cinci persoane şi vătămarea corporală a altor patru, cercetările au fost continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, iar în urma probatoriului administrat s-a continuat urmărirea penală faţă de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Bărbuleşti, şoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, acesta fiind reţinut la data de 6 septembrie 2022’, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Conform aceleiaşi surse, suspectul este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa anunţa, pe 29 iunie, că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme şi nouă persoane. În urma impactului, patru persoane au decedat pe loc, iar cinci, printre care şi un copil de opt ani, au fost transportate la mai multe spitale din Ialomiţa şi Bucureşti.

În urma accidentului de pe DN 2 a fost activat Planul roşu de intervenţie.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks