AcasăStiri generaleUn suspect de tâlhărie căutat de autorităţile germane a fost găsit în...

Un suspect de tâlhărie căutat de autorităţile germane a fost găsit în Sibiu; el era însoţit de o minoră din Germania

Un tânăr suspect de violare de domiciliu şi tâlhărie, căutat de autorităţile judiciare din Germania, a fost găsit de poliţişti într-o locuinţă din municipiul Sibiu.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, pe numele bărbatului de 31 de ani fusese emis, pe 7 septembrie, un mandat european de arestare.

‘Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, unde a fost prezentată prin videoconferinţă procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, acesta dispunând măsura reţinerii pentru 24 în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Sibiu’, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, în imobil a fost găsită şi o tânără de 17 ani, cetăţean german, în urma verificărilor fiind stabilit faptul că aceasta figurează ca dispărută de pe teritoriul Germaniei.

‘Tânăra le-a declarat poliţiştilor de la investigaţii criminale că pe întreaga perioadă a şederii pe teritoriul României nu a fost agresată fizic şi nu a fost victima niciunei infracţiuni. Ulterior verificărilor, minora a fost predată unui reprezentant DGASPC Sibiu’, se mai menţionează în comunicat.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks