AcasăStiri generaleNeamţ: Podul pietonal de peste Cuiejdi a fost închis de primărie, după...

Neamţ: Podul pietonal de peste Cuiejdi a fost închis de primărie, după fisurarea plăcilor de mozaic de la suprafaţă

Primăria Piatra Neamţ a anunţat, duminică, închiderea accesului pe podul pietonal de peste Cuiejdi din zona Pieţei Centrale, ca măsură de siguranţă, având în vedere că în dimineaţa acestei zile s-a constatat fisurarea plăcilor de mozaic de pe suprafaţa podului.

‘Având în vedere incidentul din această dimineaţă, respectiv fisurarea plăcilor de mozaic de pe suprafaţa podului pietonal de peste Cuiejdi din zona Pieţei Centrale (fosta fabrică 8Martie), pentru siguranţa cetăţenilor, s-a luat decizia închiderii accesului pe acesta până la realizarea unei noi expertize tehnice’, se menţionează în informarea Primăriei Piatra Neamţ.

De asemenea, sursa citată menţionează că începând de luni, 19 septembrie, va ‘demara procedura pentru construirea unui nou pod pietonal în această zonă’.

Accesul în Piaţa Centrală dinspre cartierele Precista şi Centru se poate face în continuare pe strada Dimitrie Leonida şi Bulevardul Mihai Eminescu, mai precizează reprezentanţii Primăriei Piatra Neamţ. AGERPRES / (AS – editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks