AcasăStiri generaleBotoşani: Percheziţii la locuinţele unor persoane care vindeau ilegal produse cosmetice

Botoşani: Percheziţii la locuinţele unor persoane care vindeau ilegal produse cosmetice

Poliţiştii din Botoşani au efectuat percheziţii la locuinţele unor persoane care vindeau ilegal produse cosmetice, au anunţat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Potrivit acestora, percheziţiile au avut loc într-un dosar penal în care se fac cercetări privind infracţiunea de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

‘Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţa unor persoane bănuite de comiterea faptei, din municipiul Botoşani. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe produse de parfumerie inscripţionate cu diferite mărci înregistrate, pentru care persoanele percheziţionate nu deţineau documente legale de provenienţă şi cu privire la care există indicii temeinice că sunt contrafăcute’, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Întreaga cantitate de mărfuri identificată, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, a fost indisponibilizată în vederea confiscării speciale, prejudiciul cauzat urmând a fi stabilit de către titularii mărcilor înregistrate.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks