AcasăStiri generaleBotoşani: Incendiu într-o gospodărie din Drăguşeni - pompierii au reuşit să protejeze...

Botoşani: Incendiu într-o gospodărie din Drăguşeni – pompierii au reuşit să protejeze casa

O gospodărie din localitatea Drăguşeni din judeţul Botoşani a fost afectată, sâmbătă, de un incendiu produs cel mai probabil din cauza unui scurt-circuit la instalaţia electrică, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit acestora, o clădire folosită ca atelier de reparaţii a luat foc şi exista pericolul ca flăcările să se extindă la alte construcţii din gospodărie.

‘În interior existau şi şase litri de benzină, ceea ce a favorizat propagarea flăcărilor la întreaga clădire. În momentul producerii evenimentului, proprietarii erau acasă. Aceştia au încercat să stingă incendiul, dar nu au reuşit. La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Săveni, cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şi voluntarii din comună. Aceştia au acţionat rapid pentru a localiza incendiul, reuşind să protejeze casa, o altă anexă, două tone de lemne de foc şi două tone de peleţi’, au precizat oficialii ISU.

În incendiu au ars atelierul respectiv şi bunurile din interior, inclusiv diferite unelte electrice.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks