AcasăStiri generaleGalaţi: Doi bărbaţi răniţi după coliziunea a trei autoturisme

Galaţi: Doi bărbaţi răniţi după coliziunea a trei autoturisme

Doi bărbaţi din Tecuci au ajuns la spitalul din localitate, după ce au fost răniţi în urma coliziunii dintre trei autoturisme, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit că un bărbat de 41 ani, din Tecuci, în timp ce conducea un autoturism şi efectua manevra cu mersul înapoi pentru a ieşi dintr-o parcare amenajată pe strada respectivă, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula pe banda unu, dinspre comuna Drăgăneşti către centrul Civic şi care era condus de un bărbat tot de 41 ani, din comuna Corod, judeţul Galaţi.

A rezultat un impact între cele două autoturisme, impact din care primul autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, care era parcat în respectiva parcare.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto şi cu pagube materiale la cele trei autoturisme.

Rezultatele au fost negative la testarea alcoolscop, iar cei doi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci pentru investigaţii medicale de specialitate.

A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks