AcasăStiri generaleTrei suporteri dinamovişti - reţinuţi pentru tâlhărie calificată, după ce au capturat...

Trei suporteri dinamovişti – reţinuţi pentru tâlhărie calificată, după ce au capturat un tricou al unui suporter argeşean

Trei suporteri dinamovişti au fost reţinuţi, iar alţi doi au fost puşi sub control judiciar, într-un dosar de tâlhărie calificată, după ce aceştia ar fi deposedat un suporter al echipei FC Argeş de tricoul cu însemnele unei facţiuni din galeria echipei argeşene.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul se întorcea de la meciul Dinamo – FC Argeş şi purta un tricou cu însemnele ‘BVB’ (Brigada Vulturii Bucureşti), o facţiune a galeriei echipei de fotbal FC Argeş.

‘La data 13 octombrie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) au pus în aplicare cinci mandate de aducere, în Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată’, informează un comunicat al DGPMB transmis, vineri, AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, la data de 28 august, în jurul orei 23,30, Secţia 12 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat, în vârstă 37 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 3, ar fi fost lovit de mai multe persoane şi deposedat de tricoul pe care îl purta, ce avea însemnele unei galerii a unei echipe de fotbal.

‘Cercetările au fost preluate de Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, iar în urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani’, arată sursa citată.

Aceştia au fost conduşi la audieri, iar în cursul zilei de joi trei dintre aceştia au fost reţinuţi şi faţă de doi bărbaţi procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks