AcasăStiri generaleSector 4: Traficul rutier se redeschide pe ambele sensuri, de joi dimineaţa,...

Sector 4: Traficul rutier se redeschide pe ambele sensuri, de joi dimineaţa, în Pasajul Unirii

Circulaţia rutieră se redeschide, de joi dimineaţa, şi pe sensul de mers Universitate-bulevardul Dimitrie Cantemir al Pasajului Unirii, ce a fost închis traficului pentru remedierea daunelor produse după ce o maşină a luat foc marţi.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4 transmis, miercuri, AGERPRES, se va putea circula de la ora 5,30. Autoritatea locală anunţa marţi seara sistarea traficului rutier pe sensul de mers Universitate-bulevardul Dimitrie Cantemir până joi.

În intervalul în care circulaţia rutieră a fost sistată pe acest sens de mers echipele de specialişti au intervenit pentru înlocuirea elementelor avariate în urma incendiului, pentru ca reluarea circulaţiei rutiere să aibă loc în condiţii de siguranţă.

Traficul rutier a fost blocat, marţi dimineaţă, în Pasajul Unirii, după ce o maşină a luat foc. Aproximativ 20 persoane au fost evacuate de echipele de salvatori ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Au acţionat 8 autospeciale de stingere şi 5 de la SMURD.

În autoturismul care a luat foc erau doi adulţi şi un copil. Maşina era la mijlocul pasajului şi a ars complet.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks