AcasăStiri generalePrimarul Branului: Nu pot să spun dacă l-am văzut pe Musk; lumea...

Primarul Branului: Nu pot să spun dacă l-am văzut pe Musk; lumea era cu măşti, pictată

Primarul comunei Bran, Cosmin Feroiu, a relatat, luni, presei, că a participat la petrecerea la care s-a spus că ar fi fost pe lista participanţilor miliardarul american Elon Musk şi actriţa Angelina Jolie, însă nu poate să confirme că aceştia s-ar fi aflat la castelul Bran deoarece toţi cei prezenţi purtau măşti sau erau pictaţi pe faţă.

Potrivit edilului brănean, petrecerea a fost una ca în filme.

‘Mă bucur că am putut să fiu prezent, totul a fost minunat, a fost ca într-un film, ca într-un basm, cu muzică, o petrecere ca între prieteni în adevăratul sens al cuvântului. (…) Nu a fost aşa de uşor să intri la petrecere. Am intrat, am fost duşi de cineva, pentru că au fost nişte filtre. S-a făcut pe bază de invitaţie, trebuia să te regăseşti pe o listă specială. (…) Eu nu pot să spun că i-am văzut sau nu pe Elon Musk şi pe Angelina Jolie, dar nici nu pot să spun că nu i-am văzut, pentru că aveau măşti, erau pictaţi pe faţă, nu pot să ştiu cine erau’, a afirmat Feroiu.

Potrivit acestuia, datorită anvergurii evenimentului şi a ‘prezenţei presei în comună’, petrecerea ‘va fi o promovare pentru Bran, a comunităţilor învecinate şi pentru întreaga Românie cum nu s-a mai făcut până în prezent’.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks