AcasăStiri generaleDâmboviţa: Incendiul produs pe platforma industrială din Târgovişte a fost lichidat

Dâmboviţa: Incendiul produs pe platforma industrială din Târgovişte a fost lichidat

Incendiul produs pe platforma industrială din Târgovişte, într-un tunel cu cabluri, a fost lichidat, după mai multe ore de intervenţie a forţelor mărite de pompieri, informează, miercuri, ISU Dâmboviţa.

‘Incendiul produs în tunelul de cabluri a fost lichidat. La locul incendiului rămâne în supraveghere un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Târgovişte’, precizează ISU Dâmboviţa.

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, miercuri, pe platforma industrială din Târgovişte din cauza incendiului. Pompierii au fost anunţaţi de incendiu la ora 02:46, în dimineaţa zilei de 2 noiembrie. Au ars cabluri electrice şi ulei.

Conform ISU Dâmboviţa, intervenţia a fost îngreunată de fumul dens şi de lungimea mare a tunelului, de 20 de metri.

Pentru stingerea focului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri de la Detaşamentul Târgovişte, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi două autospeciale de primă intervenţie şi comandă. În sprijinul acestora au venit şi membri ai Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă de la doi operatori economici din apropierea locului unde a izbucnit incendiu.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks