AcasăStiri generaleSălaj: 11 unităţi şcolare din Zalău, reabilitate şi modernizate prin PNRR şi...

Sălaj: 11 unităţi şcolare din Zalău, reabilitate şi modernizate prin PNRR şi Fondul de Mediu

Administraţia locală din Zalău intenţionează să reabiliteze şi să modernizeze 11 unităţi şcolare din municipiu, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi Administraţia Fondului de Mediu, valoarea totală a proiectelor fiind de peste 120 milioane de lei.

Pentru majoritatea proiectelor a fost acceptată cererea de finanţare şi urmează semnarea contractelor de finanţare, iar pentru trei proiecte se aşteaptă evaluarea cererii de finanţare, în timp ce pentru construirea creşei a fost semnat contractul de finanţare, se arată vineri, într-o infomare de presă a Primăriei Zalău.

‘Primăria municipiului Zalău are în plan pentru următoarea perioadă o serie de proiecte de investiţii, 11 la număr, în valoare de 120.895.472,14 lei, finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi Administraţia Fondului de Mediu, menite să dezvolte sistemul de învăţământ din municipiu pentru ca elevii să dispună de cele mai moderne condiţii de învăţare. În acest sens, mai multe unităţi de învăţământ din Zalău vor intra într-un proces de reabilitare şi modernizare. Mai mult, instituţia condusă de Ionel Ciunt va construi o nouă creşă mare în municipiu’, precizează sursa citată.

Potrivit administraţiei locale, după implementarea acestor proiecte de investiţii, actul educaţional se va desfăşura în cele mai bune condiţii.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks