AcasăStiri generaleGiurgiu: O geantă cu bani şi alte bunuri a fost găsită de...

Giurgiu: O geantă cu bani şi alte bunuri a fost găsită de un jandarm aflat în timpul liber şi înapoiată proprietarului

O geantă în care se aflau bani, carduri bancare, un laptop şi documente personale a fost găsită, de un jandarm aflat în timpul liber, în coşul de cumpărături din parcarea unui hipermarket din municipiul Giurgiu, bunurile fiind returnate proprietarului care a mărturisit că nu mai avea speranţa că o va mai găsi.

‘Un jandarm giurgiuvean care se afla în timpul liber a observat că într-un coş de cumpărături din parcarea unui hypermarket se afla o geantă, iar în preajmă nu era nici o persoană. În geantă era o sumă considerabilă de bani, un laptop, carduri bancare şi documente personale ale proprietarului’, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Giurgiu.

Jandarmul a ridicat geanta, iar în baza documentelor găsite a identificat persoana şi a reuşit să ia legătura cu aceasta, înapoindu-i bunurile pierdute.

La întâlnirea cu jandarmul, persoana în cauză şi-a exprimat mulţumirea şi recunoştinţa faţă de acesta şi i-a mărturisit că nu mai avea vreo urmă de speranţă că îşi va recupera bunurile, documentele şi banii. AGERPRES / (AS – autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks