AcasăStiri generaleVrancea: Bărbatul decedat la partida de vânătoare de la Andreiaşi de Jos...

Vrancea: Bărbatul decedat la partida de vânătoare de la Andreiaşi de Jos ar fi fost împuşcat, accidental, de un alt participant

Bărbatul decedat, sâmbătă, la partida de vânătoare de la Andreiaşu de Jos ar fi fost împuşcat în abdomen, accidental, de un alt participant, poliţiştii întocmind dosar penal pentru ucidere fin culpă, dar şi pentru braconaj, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

‘Din verificările efectuate până în prezent rezultă că unul dintre participanţii la activitate l-ar fi împuşcat accidental pe bărbatul în cauză. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic’, a precizat IPJ Vrancea.

Sâmbătă, poliţiştii au fost informaţi, prin apel la 112, că în în timpul unei partide de vânătoare la Andreiaşu de Jos, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Constanţa, s-ar fi împuşcat din greşeală, în zona abdomenului. Bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de echipajul medical de intervenţie, astfel că a fost declarat decesul acestuia.

Ulterior, anchetatorii au analizat şi posibilitatea ca bărbatul să fi fost împuşcat de un alt participant la vânătoare. AGERPRES / (AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks