AcasăStiri generaleSpectacolul 'Punguţa cu doi bani' live, la Happy Cinema, în cadrul Teatru...

Spectacolul ‘Punguţa cu doi bani’ live, la Happy Cinema, în cadrul Teatru la Cinema

Spectacolul de teatru interactiv şi cu păpuşi ‘Punguţa cu doi bani’ se va juca live, duminică, la Happy Cinema din Liberty Center, de la ora 17,00, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Evenimentul, care are loc în cadrul Teatru la Cinema, oferă o alternativă şi iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenţi în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în oraşul lor sau românilor din străinătate. Aceştia pot urmări online, din confortul propriei locuinţe, spectacole de teatru de producţie românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data şi ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual.

În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, sâmbătă, de la ora 11,00, spectacolul de operă ‘Hansel şi Gretel’ al Operei Comice pentru Copii, iar duminică, de la ora 11,00, piesa de teatru de păpuşi ‘Degeţica’, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

La nivel naţional, în weekend, va fi proiectat, sâmbătă, spectacolul ‘Hansel şi Gretel’, de la ora 11,00, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Piteşti, şi la Cinema Carpaţi din Carpaţi Shopping Center, Sinaia.

Duminică, spectacolul ‘Degeţica’ va fi proiectat, de la ora 12,00, la Inspire Cinema din Electroputere Parc, Craiova, şi de la ora 11,00, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Piteşti, şi la Cinema Carpaţi din Carpaţi Shopping Center, Sinaia.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks