AcasăStiri generaleBuzău: Cinci vânători italieni care au folosit chemătoare electronică, sancţionaţi de poliţişti

Buzău: Cinci vânători italieni care au folosit chemătoare electronică, sancţionaţi de poliţişti

Cinci italieni care participau la o partidă de vânătoare în judeţul Buzău au fost sancţionaţi de poliţişti pe motiv că ar fi folosit o chemătoare electronică pentru atragerea vânatului, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, aceştia au fost depistaţi de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase în urma unei acţiuni de verificare a partidelor de vânătoare, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute.

‘La o partidă de vânătoare organizată în partea de est a judeţului, au fost identificaţi cinci vânători de cetăţenie italiană. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că participanţii la acţiunea de vânătoare recoltaseră până la momentul controlului şase exemplare de gâşte, folosind o chemătoare electronică. Poliţiştii au aplicat sancţiunea contravenţională conform prevederilor Legii 407/2006 a vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic. Totodată, a fost dispusă confiscarea dispozitivului electronic’, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks