Acasă93Maramureş: Trafic în condiţii de iarnă pe DN 18, în Pasul Prislop;...

Maramureş: Trafic în condiţii de iarnă pe DN 18, în Pasul Prislop; trei utilaje de deszăpezire acţionează în zonă

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe drumul naţional DN 18, în Pasul Prislop (1.400 de metri altitudine din Munţii Rodnei), pe sectorul de la kilometrul 160 la kilometrul 181, unde acţionează trei utilaje de deszăpezire, a informat purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, Dan Bucă.

Conform sursei citate, în zonă ninge de mai multe ore şi a fost nevoie de intervenţia utilajelor de deszăpezire pentru a menţine carosabilul în condiţii bune pentru traficul rutier.

‘Ninge în Pasul Prislop, între kilometrul 160 şi kilometrul 181. Pe această porţiune de drum se circulă în condiţii de iarnă. Sunt trei utilaje de deszăpezire care acţionează în zonă. Până în acest moment s-au răspândit 12 tone de material antiderapant’, a spus Dan Bucă.

Conform reprezentantului CJSU, pe alte tronsoane de drumuri naţionale, judeţene şi comunale din zonele de munte şi şes ale judeţului Maramureş traficul rutier este afectat şi de ceaţă, vizibilitatea fiind pe unele porţiuni sub 100 de metri. AGERPRES / (AS – autor: Leontin Cupar, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks