AcasăStiri generaleVâlcea: Percheziţii într-un dosar de corupţie cu fonduri europene

Vâlcea: Percheziţii într-un dosar de corupţie cu fonduri europene

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează, joi, două percheziţii domiciliare într-o cauză privind suspiciuni de corupţie în derularea unor proiecte finanţate din fonduri europene, una dintre percheziţii având loc la sediul unei instituţii publice.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, remis joi AGERPRES, mai multe persoane urmează a fi audiate la sediul unităţii de parchet.

‘Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, referitoare la aprobarea şi derularea unor proiecte cu finanţare din fonduri europene. În cursul zilei de astăzi, 24 noiembrie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instituţia competentă, se efectuează două percheziţii domiciliare pe raza judeţului Vâlcea, din care una este la sediul unei instituţii publice. La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează a fi prezentate în vederea audierii mai multe persoane’, a precizat sursa citată.

Percheziţiile sunt desfăşurate în colaborare cu poliţişti de la Direcţia Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, cu sprijinul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks